Demokrat Parti’nin Cindoruk’u ağırlayacağı iftara Demirel de bekleniyor

Demokrat Parti uzunca bir süredir kamuoyunun gündemine, Anavatan Partisi ile yaptığı birleşmeden doğan bünyesel sorunlarla geliyor. Yönetimlerde yer bulamayan Anavatan kökenlilerin suçlamalarda bulunarak istifa etmeleri partide ciddi bir yaraya yol açtı.
İşte…
Tam da bu sorunların üzerine referandum kampanyası DP’nin sorunlarına sorun kattı.
Çünkü…
Referandumda kullanılacak oyun rengi nedeniyle DP çok ciddi bir ayrışma ile karşı karşıya kaldı.
Nitekim…
DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ve partinin genel merkez yönetimi referandumda hayır oyu verilmesi kararı alırken, aralarında partinin Cindoruk’tan önceki genel başkanı Süleyman Soylu’nun da bulunduğu bazı gruplar evet oyu vereceklerini açıkladılar.
Üstelik…
Soylu, birlikte siyaset yaptığı ekibiyle birlikte 50 ili ziyaret ederek evet oyu için çalışmalar yapıyor.
Hatta…
Bu kapsamda bu akşam da Bursa’da olacak.
İftarı…
Soylu döneminde DP Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve ekiple birlikte Türkiye’yi dolaşan eski il başkanlarından Harun Akın organize etti.
Süleyman Soylu önümüzdeki hafta da İnegöl’de iftara gelecek.
Buna karşın…
DP İl Başkanlığı’nın geleneksel Kültürpark iftarı için de DP Bursa İl Başkanı Abdullah Biçen tarafından iki özel isme davet götürüldü.
Bu isimlerden biri…
Adalet Partisi’nde genel başkanlık ve başbakanlık yapan, Doğru Yol Partisi’ni kurduran, genel başkanlığını ve başbakanlık yaptıktan sonra da Türkiye Cumhuriyeti 9. Cumhurbaşkanı seçilen, misyonun efsane lideri Süleyman Demirel.
Duyduğumuz kadarıyla…
Demirel iftar davetinden büyük mutluluk duymuş. Hatta katılmak istediğini de ifade etmiş. Ancak, kendisinin ve eşi Nazmiye Demirel’in sağlık sorunları nedeniyle kesin bir cevap verememiş.
O bakımdan…
22 Ağustos 2010 Pazar akşamı Kültürpark’taki Özgen Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilecek geleneksel DP iftarına Demirel’in de bir sürpriz yapıp gelmesi bekleniyor.
Gerçi…
Demirel’in sürpriz yapması bekleniyor ama DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk’un pazar akşamı iftara katılması kesinleşti.
Daha ramazan ayı gelmeden 17 ilde planlanan iftarlara katılma kararı alan Cindoruk bu doğrultuda, 17 ilden biri olan Bursa’nın iftarı için pazar günü Bursa’da olacak.
Bu da…
DP’nin eski ve yeni genel başkanlarının Bursa’da 5 gün içinde iki ayrı iftarda karşı karşıya geleceği görüntüsü veriyor.

About leothemaster

5 Ekim 1969 yılı Ankara doğumluyum. İlköğretim, lise ve üniversiteyi de Ankara’da okudum. 1995 yılında ise ODTÜ Fizik bölümünden mezun oldum. 1990′lı yıllarda başlayan bilişim hayatım, 2004 yılında biraz kabuk değiştirdi. Levent, Leo oldu ve LeoTheMaster olarak tanındım. İçimdeki yazma isteğini sanal ortama aktarmak için ilk blog sayfamı açtım. Bu başlangıçla birlikte Türkiye’deki ilk blog yazarlarından birisiyim. Uzun yıllardır blog yazıyorum ve pek çok blog sayfam var. Ayrıca köşe yazıları, İngilizce ve Türkçe teknolojik sunu / makalelerim var.
Bu yazı Genel içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.